Plagg och Design sedan 1992

I Göteborg tillverkade och designade kläder sedan 1992. Vi älskar och brinner för att kunna påverka hela processen av tillverkning av kläder som du trivs med på jobbet i det medicinska miljö även i restaurangbranschen.

Genom att vi kan köpa vår egen tyg kan vi anpassa ditt önskemål med vilken färg som helst med mycket hög kvalitet som tillverkas av fantastisk duktiga sömmerska i världsklass på den produkt som gör att din vardag gladare och gladare.

Med moderna maskiner som kan hantera allt från att sy kläder tills tryckknappar och fina brodyr mönster får du en komplett produkt direkt från din fabrikant.

Vi är ett privat ägda företag som nu drivs av Jaap och Gabriëlle Zwart som har gedigen och lång erfarenhet i tyg och skobranschen och vi har en passion att skapa din bästa plats på jobbet med våra handsydda kläder.

Våra leveranstider är i snitt två till tre veckor för en individuell eller personlig beställning. Vi har även några storsäljare som har en lite kortare leveranstid. Hör av dig så kan vi göra din vardag på jobbet ännu finare.