Det där lilla extra kan man skapa med brodyr eller tryck på era restaurangkläder och vårdkläder!1BRODYR FÖR ARBETSKLÄDER OCH PROFILKLÄDER

Är man många på en klinik kan det vara en fin service för besökarna att kunna läsa namnet på personen som tar hand om patienten. Det går utmärkt att brodera arbetskläder och profilkläder på de flesta textila underlag men man ska undvika jersey dvs. det material som oftast T-shirts är tillverkade av då risken är stor att plagget så småningom får hål vid broderiet. Då är tryck på T-shirt ett bättre val. När det gäller t ex ett vanligt bomullstyg, fleece eller en pikétröjas kvalité är det däremot inga problem att brodera på.

 

Vi broderar arbetskläder och trycker era kläder utefter era önskemål. Är det en logga som ska pryda era vårdkläder så behöver vi ha loggan på fil via mejl, samt information om placering, storlek och trådfärg. Vi provbroderar alltid först och skickar ett foto via mejl eller om så önskas via vanlig postgång.

 

Ett stygnsättningkort måste man göra en för en företagslogga och det kostar 600 kr/st ex moms. Vill man ha olika storlekar så måste ett kort beställas per storlek, även om loggan i sig är densamma. Detta är en engångskostnad och stygnsättningskortet finns kvar hos så länge som ni önskar. För brodyr på arbetskläder, då kostar en logga från 180 kr/st ex moms och beror på storleken dvs. antal stygn som ska broderas på dina arbetskläder eller profilkläder. Ju större logga ju flera stygn! Vi har inget “minsta-antal” eller startkostnad som är brukligt hos de flesta andra brodyrleverantörer. Du betalar enbart för de antal du önskar.

 

Önskas enbart ett för- och ett efternamn, så behövs ingen fil från er utan vi tar själva fram stygnsättningskortet utefter era önskemål om font mm. Priset per brodyr ligger på från 140 kr ex moms.

Miljö Brodyrmaskin -6Vår brodyr

 

Miljö Färgkarta Brodyrtråd-1

Miljö Brodyrtråd-3

 

   

 

 

Aroskliniken 008    IMG_3491                     Brodyr fleece grönt

Brodyr Hjärtat  7

 

TRYCK

Tryck går också utmärkt att beställa. Här måste dock ett minimi-antal på 50 st schabloner beställas för att skapa en brodyr på arbetskläder. Används enbart några av de beställda schablonerna så kommer resterande att ligga på lager, på vänt, hos oss tills nästa gång det är dags. Pris utgår också för appliceringen. Att tänka på med tryck är att de slits efter hand, kan börja spricka efter många tvättar och tål inte torktumling.

Viljaskolan tryck jacka Friskväderstorget tryck mössa

6