EXTRA TILLBEHÖR ARBETSKLÄDER VÅRDEN  ARBETSKLÄDER RESTAURANG
Kajsa_5627_3

Ester_2006

 

 

Vi har ett urval av dekorband och dekortyger för att göra dina plagg extra fina. Se nedan vårt urval för närvarande.

Eftersom vi jobbar On Demand, dvs vi producerar dina arbetskläder  / vårdkläder / restaurangkläder efter att er beställning kommit in och det möjliggör att vi kan möta er i era önskningar om att till exempel sätta lite extra färg eller dekorera dina arbetskläder på ett trevligt sätt. Kanske har kliniken ett färgtema och då kan det vara en fin detalj att välja arbetsklädernas färger därefter. Är det svårt att välja och se om arbetsklädernas färger passar ihop så rådgör vi gärna med er.

 

Här nedan finner du ett antal dekortyger, band och passpoaler att välja mellan. Har du andra funderingar på färgtillval så hör av dig på telefon 031-814511 och berätta! Om vi inte har det hemma det som du har tänkt dig så har vi alltid möjlighet att leta upp det du söker.

Kombinationen med att kunna förändra dina plagg på alla sätt finns hos oss. Hos Plagg & Design kan du förutom dekorera dina vårdkläder som du önskar, så kan vi också anpassa dem efter dig och dina mått. Skräddarsydda arbetskläder är alltså något som vi också erbjuder. Även att få möjlighet att sätta till en annorlunda ärm på en redan befintlig tunika eller skjorta alternativt ändra kragens utformning. Vi kan det mesta och gör det alltid med glädje. Det är bara att fråga oss!

Dekortyger

Band

Passpoal